Allt du behöver veta om

Begravningshjärtan

Sorgliga själar behöver tröstas vid begravningar. Även om döden inte kan vändas kan sörjande finna ny inspiration i begravningshjärtan som är dekorerade med hoppfulla mönster. Begravningshjärtan finns i mängder. Ordna begravningsblommor online och se till att gudstjänstlokalen är lämpligt dekorerad. Du kan låta dina sanna känslor av empati och vördnad lysa igenom vid denna tidpunkt.

Hjärtan till begravning

Olika sorters begravningshjärtan

Nedan kan du enkelt välja vilken typ av begravningshjärta som du behöver!

Begravningshjärta
Se alla begravningshjärtan här

Olika dekorerade hjärtan som används vid begravningar

Det finns ett stort antal begravningshjärtan att välja mellan, var och en med sin egen unika form. I vissa mer moderna mönster är hjärtats spets utskjuten i en vinkel. Detta ger en känsla av rörelse som är passande även under en begravning.
Dessutom kan begravningshjärtan ha hål i sig eller inte. När de är färdiga finns det mycket mer utrymme för blommor. Resultatet kan bli ganska imponerande. Slutresultatet är en hjärtformad blomsterträdgård. Det är lätt att se varför kistansöverdel är en populär plats att visa upp ett begravningshjärta på.

Lista på populära begravningshjärtan:

Begravningshjärtan som är ihåliga

Att behöva ta farväl har lämnat ett gapande hål i mitt bröst. Kanske finns det lite för mycket symbolik i att använda begravningshjärtan med ett hål i mitten. Som helhet får de mig att tänka på begravningskransar. Men konturen är distinkt och känslan är tydlig.
Ett fast hjärta utan hål är ett annat alternativ. Extra blommor och bladverk ger en touch av elegans. För maximal effekt kan hjärtat antingen placeras på golvet eller ställas upp mot en vägg. Antingen inomhus eller utomhus kan du använda det på ett bra sätt.

Färgglada blommor i olika färger

Vänligen ge råd om lämpliga nyanser för begravningsblomshjärtat. För att förmedla en känsla av värdighet och sofistikering väljer många svart och vitt eller andra dämpade toner. När det gäller färger är vitt och rött normen. Olika nyanser är dock också ett alternativ. Det är möjligt att vissa sörjande vill att rummet ska vara dekorerat i den avlidnes favorittoner. Allt är möjligt när man har ett begravningshjärta. Det är möjligt att göra ett hjärta av de färger som påminner dig om den person du tar farväl av för alltid.

Skicka dina kondoleanser med ett begravningshjärta

Begravningshjärtat kan vara det bästa alternativet om du inte kan närvara vid en begravning men ändå vill ge en meningsfull gåva. Hälsningsband brukar ingå tillsammans med begravningshjärtan.

Alla som deltar i begravningen kommer att inse att även du är ledsen över förlusten av personen.
Du bör vara försiktig med adressen när du skickar begravningsblommor. Det är upp till dig att välja om begravningshjärtat ska gå direkt till kapellet där minnesceremonin kommer att genomföras eller om det ska skickas till familjens hus.

Att vara hjärtcentrerad är avgörande

De som står den avlidne närmast skickar ofta begravningskransar eller hjärtformade blomsterarrangemang. Det finns något speciellt med blomsterhjärtan som gör att de kan förmedla inte bara skönhet utan också känslor. Jämfört med andra begravningsdekorationer sticker ett hjärta ut mycket väl. Vackra begravningshjärtan är också mindre benägna att glömmas bort.


Det rekommenderas att du är så unik som möjligt när du väljer begravningshjärtan. I en mängd olika symboliska användningsområden är hjärtat närvarande Hjärtat har länge varit ett tecken på kärlek, och det är en av de äldsta och mest traditionella symbolerna som vi för närvarande använder. Hjärtat kan i detta sammanhang läsas som ett tecken på positivitet.

Om någon ger dig sitt hjärta är det för att de bryr sig om dig. Förutom dess mer vanliga konnotation som symbol för kärlek används ett stiliserat hjärta också ofta för att anspela på själva organet. Det röda hjärtat är det mest typiska och kan hittas på många ställen; om du till exempel någonsin har använt ett traditionellt utedass kan du ha sett ett litet hjärta som skurits in i dörren som ett titthål.

Olika typer av begravningshjärtan

Om du vill hylla den avlidne med ett begravningshjärta kommer blommorna du väljer att representera personen för alltid. I ett hav av kransar, buketter och arrangemang av alla tänkbara typer kommer ditt hjärta att sticka ut som en öm tumme. Det går också att kategoriskt konstatera att hjärtmotivet är mycket formbart, vilket möjliggör ett brett spektrum av möjliga begravningsarrangemang.

Information om begravningskransar

Information blommor till begravningAntal
🌹 Antal begravningshjärtan:17st
💐 Antal varianter av begravningshjärtan:37st
🥀 Begravningshjärtan som kan skickas inom 3 dagar:13st
🌼 Antal hjärtan gjorda i rosor :15st
🌷 Antal med begravningshjärtan med text:16st
Vanliga frågor - FAQ

Vanliga frågor

Kan man skicka begravningshjärta direkt till ceremonin?

Ja det går utmärkt! Antingen så skickas hjärtat direkt till begravningen eller så kan man skicka till hemmet.

Kan vem som helst skicka begravningsblommor?

Alla kan skicka begravningsblommor, det har blivit mycket populärt att göra detta.

Vad skriver man på bandet på ett begravningshjärta?

Man brukar skriva den avlidnes namn tillsammans med datum eller kanske personens smeknamn. Du får förstås välja att skriva vad du vill.

Senaste från vår blogg

Prenumerera

Skriv upp dig och prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vår regelbundna nyheter och erbjudanden om begravningsblommor.